Beauty Spot – Kevään kauneustrendejä

Beauty Spot – Kevään kauneustrendejä

kategoria Yleinen | 0

Maiju kävi tutustumassa kevään kauneustrendeihin kauneushoitola Beauty Spotissa. Tutustu myös Maijun superherkulliseen Pienet herkkusuut - leivontablogiin!

"Oululainen kauneushoitola Beauty Spot kutsui oululaisia bloggaajia viettämään ystävänpäiväkestejä tiloihinsa ja lähdinkin innolla ystäväni kanssa tutustumaan kyseiseen hoitolaan, sillä en ollut siellä koskaan aiemmin käynyt. Hoitola sijaitsi keskeisellä paikalla Kirkkokadulla, rakennuksen kuudennessa, eli ylimmässä kerroksessa. Heti liikkeeseen sisään astuessani huomasin, että kyseessä oli kodikas, tyylikkäästi ja ylellisesti sisustettu hoitola. Löytyi ihania meikkejä, bling blingiä, peilejä sekä kauniita lamppuja ja tuoleja. Lisäksi pisteenä iin päällä oli hoitohuoneiden kattoihin asennetut kauniit mietelauseet.

Henkilökunta otti meidät iloisesti hymyillen vastaan ja kun kaikki olivat tulleet paikalle, aloitettiin ilta kertomalla meille kevään uusista trendeistä. Mielenkiintoisilta kuulostivat niin uudet pastelliset meikkisävyt, puuterihuulipuna kuin myös uusi hapotushoito, jolla saa mm. pieniä arpeutumia häivytettyä iholta. Tuota hoitoa olisi kyllä kiva kokeilla! Hoitolasta tuntui muutenkin löytyvän paljon erilaisia hoitomuotoja, joihin voi turvautua aina kasvohoidosta mikroneulaukseen. Henkilökunta vaikutti ammattitaitoiselta ja osasi suositella mitä hoitoa millaisellekin ihotyypille kannattaa kokeilla. Hoitoja emme päässeet tällä kerralla kokeilemaan, vaikka olisin kyllä enemmän kuin mielelläni antautunut hemmoteltavaksi hoitopöydälle. Ehkä pitää varata oma hemmottelupäivä…"

Kauneushoitola Beauty Spotin löydät osoitteesta Kirkkokatu 16, 6 krs.

www.beautyspot.fi

Lue lisää blogeista

La Dolce Vita | Beauty Spot | Bloggaajat koolla

At Home | Beauty Spot