Kauneushoitola Beauty Spot – Hemmottelua sekä näkyviä tuloksia

Kaupallinen yhteistyö

Oulun Beauty Spotilla on maine laadukkaana hoitolana. Eikä turhaan. Täällä puhaltavat kauneudenhoidon uusimmat tuulet!

Mikä on uusinta uutta kauneudenhoidossa ja miten voit saada näkyviä tuloksia ilman kirurginveistä? Miltä näyttää juhlakauden kuumin meikki? Mikä huikea uutuustuote lanseerataan oululaisten yritysten yhteistyönä? Muun muassa näihin saimme vastauksen Beauty Spotin bloggaajille järjestämässä kauneusillassa.

Beauty Spot on vankkaa kivijalkaa ja kaunistanut oululaisia jo yli 30 vuotta. Uusissa tyylikkäissä tiloissa Rotuaarilla on viihtyisä ja raikas tunnelma. Vastassa on ihana henkilökunta. Auli Lukkarila on koonnut tiimiinsä alan osaajat. Saman katon alta saat monenlaiset vaativatkin palvelut perinteisestä kasvohoidosta Restylane-pistoksiin ja rakennekynsistä kestopigmentointiin. Hoitola tähtää kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon. Voit hoitaa kehon päälaesta varpaisiin ja mieli virkistyy hemmottelussa.

Kauneudenhoidossa pystytään tosiaan tekemään paljon ennen kuin tarvitsee turvautua kirurgin veitseen. Mikroneulauksella tai happohoidolla saa näkyviä tuloksia ihon uudistamisessa. Menetelmillä voidaan mm. hoitaa arpia ja madaltaa ryppyjä. Kestopigmentoinnilla voit helpottaa meikkaamista tai häivyttää virheitä. On hämmästyttävää kuinka aidon näköiset ja luonnolliset kulmakarvat taitavalla pigmentoinnilla voi saada aikaan! Pigmentointi ei muuten käy kipeää, koska väriä ei laiteta niin syvälle. Samasta syystä se ei myöskään ole ikuinen ja voit ottaa pigmentoinnin tarvitsematta katua sitä trendien muuttuessa.

Ensimmäinen uutuus josta tiesin heti haluavani kirjottaa, koskee sekä miehiä että naisia. Se on HFS, eli Hair Follicle System. Tää ei siis oo mikään taikakeino joka lupaa kasvattaa hiukset ennalleen, vaan oikeesti keino joka auttaa häivyttämään kaljuja kohtia.

- This Storyline

Oululaisten yritysten yhteistyönä pian lanseerattava tuote, BB-jäsenyys, herätti ihastusta. BB-jäsenyys toimii kuten kuntosalikortti, mutta sisältää sen lisäksi paljon enemmän! Se on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelukokonaisuus. BB-jäsenyydessä yhdistyvät liikunta, kauneudenhoito, pukeutuminen ja stailaus (kehykset, tyyli ja hiukset). Mukana ovat CMS Beauty Center Oulu, Beauty Spot, Vima, Hiusstudio Eleven ja Valkealinnan Optiikka. Jäsenyydestä maksat 96€ kuukaudessa tai koko vuosi kerralla 1200€.

Mieletön paketti lähes samalla hinnalla mitä itse maksan ainoastaan kuntosalin kuukausijäsenyydestä.

- Suortuva

Jos siis haaveilee täydellisestä muodonmuutoksesta ja uudistumisesta (niinkun mä aina), niin nyt sen toteuttaminen on helppoa!

- This Storyline

Juhlakauden meikkitrendeihin tutustuimme, kun Auli teki Suortuvan Nannille upean glitterillä maustetun meikin. Nannia ja muutamaa muutakin epäilytti, että sopiikohan se kimallus parinkympin ylittäneelle naiselle. Höpsistä, tuumasi Auli. Se ohje, ettei kimallus sopisi aikuiselle naiselle, on heitetty romukoppaan. Glitter kuuluu kaikille! Ja tyylikkään meikin Nanni saikin. Kimallusta on juuri sopivasti. Toinen kuuma meikkitrendi on tummat huulet. Meikki on leikkiä, sanoo Auli ja se kuvaakin hyvin hänen mitä mahtavinta asennetta kauneudenhoitoon. Paljon on tehtävissä, mutta ei sen tarvitse olla vakavaa!

Innolla osallistuin tähän tapahtumaan, koska kukapa morsian ei haluaisi imeä kaikkia mahdollisia vinkkejä hyvään ihoon ja meikkiin?

- Give me a ring!

Kauneusilta oli ihan mielettömän kiva ja sai kuulla paljon mielenkiintoisia asioita tämän päivän kauneudenhoidosta ja ennen kaikkea BB-jäsenyys kuulostaa mahtavalta jutulta.

- Belle Semaine

Illan aikana saimme aimo annoksen vinkkejä kauneudenhoidosta ja monesti koin ahaa-elämyksen. Haluaisin kokeilla kasvojeni uurteille yhtä sun toista hoitoa eikä vartalonhoidotkaan pahaa tekisi.

- Suortuva

Ilta oli todella mukava ja hyvässä seurassa aika menee ihan vilahtaen. Siinä skumppalasia siemaillessa kuuntelimme kauneushoitolan historiasta ja hoitolan tarjoamista palveluista.

- Sisulla ja sydämellä

Yhteistyössä Kauneushoitola Beauty Spot

Kauneushoitola Beauty Spotin löydät osoitteesta Kirkkokatu 16, 6 krs.

www.beautyspot.fi

LUE BLOGEISTA:

This Storyline | Uutuuksia Oulun kauneudenhoidossa

SweetThings | Mustan perjantain kauneusilta

Suortuva | Musta perjantai huikeissa hemmottelun merkeissä

Give me a ring! | Kauneutta Beauty Spotista

Belle Semaine | Beauty Spotin Black friday kauneusilta

Taijanomaista | Beauty Spotin Black Friday -kauneustapahtuma

Sisulla ja sydämellä | Ilta Beauty Spotissa