Lapland Hotel Oulu – Lapin lumoa ja rentoa luxusta

kategoria Yleinen | 0

Kaupallinen yhteistyö

Lapland Hotel Oulu tarjoaa lomalaisille ja liikematkustajille elämyksiä sekä rentoa luxusta sopivaan hintaan Oulun keskustassa. Hotelli sijaitsee Tuomiokirkon ja Ainolan puiston kupeessa.

Hotelli tuo Lapin elämyksiä keskelle kaupungin sykettä. Lappiteema ei ole kliseisen päälleliimattua, vaan modernilla tavalla tulkittua. Sisustusta on inspiroinut pohjoisen luonnon karu kauneus ja Lapin tarinat. Luxuksesta huolimatta fiilis on lämminhenkinen ja vieraanvarainen. Rentoa tunnelmaa ilman turhaa pönötystä. Ja sopivasti glamouria.

Ravintola Oula

Ravintola Oulassa makumaailmaan kuuluu pohjoisen luonnon aidot maut. Hyvän maun lisäksi annokset hivelevät myös silmiä. Elämyksestäkin voisi puhua jos ei ole ennen maistanut vaikkapa jäkälää tai tattijäätelöä! Bistromenusta löytyy myös tuttavallisemmin bugereita tai pizzaa.

Sisäpihalla voidaan järjestää juhlat tarvittaessa jopa 600:lle hengelle. Historian havinaakin voi kuulla, sillä täällä pidettiin myös Elias Lönnrotin häät. Juuri sen Lönnrotin, Suomen kansalliseepoksen kokoajan. Paitsi ei tietenkään Lapland Hotellissa, mutta juuri tuossa kohtaa, missä on nyt ravintola.

Huoneet

Esittelyssä on Comfort Twin -huone, eli se vaatimattomin. Tyylikkäässä huoneessa on lämmin tunnelma. Sänkyyn  ja vuodevaatteisiin on panostettu. Eri tasoisia huoneita löytyy kaksion kokoiseen sviittiin asti. Osassa huoneita on jopa oma sauna ja parveke. Hintataso on sama kuin muissakin Oulun keskustan hotelleissa.

Ynninkulma ja holvikellarit

Hotellin käytössä on myös historiallinen Ynninkulma ja sen holvikellarit. Rakennuksessa voi aistia vanhoja oululaistarinoita. Tunnelmallisesta juhlahuoneistosta voit lukea lisää tästä artikkelista. Ynninkulman viinikellarissa järjestetään tilauksesta myös viininmaistajaisia.

Miljöö kaikkine yksityiskohtineen tekee vaikutuksen. Samaan pakettiin on saatu Lappia, modernia luxusta ja pala historiaa!

Oletko jo päässyt vierailemaan ja yöpymään hotellissa - mitä pidit?

Yhteistyössä Lapland Hotel Oulu