Super Breakfast – Ylellinen aamiainen Radisson Blussa

kategoria Yleinen | 0

Kaupallinen yhteistyö

Testasimme Radisson Blun Super Breakfast -aamiaisen Oulussa. Se onkin todella nimensä veroinen! Ylellinen aamiainen kaikille aisteille. Runsas buffet on koottu korkealaatuisista tuoreista raaka-aineista ja paikallisista erikoisuuksista. Kattaus on puoli ruokaa - eikös - ja herkkuja tarjoiltiinkin myös silmille. Aamiaisella voi käydä vaikka ei hotellissa yöpyisikään. Ystävän voi tavata aamiaisen merkeissä ennen päivän menoja ja business-lounaan voi vaihtaa business-aamiaiseen.

Aamiasella voi nauttia vaikkapa itse appelsiineista puristettua tuoremehua. Munakas valmistetaan oman maun mukaan ja pienet pannukakut ja vohvelit paistetaan paikan päällä. Tarjolla on paikallisten pientuottajien herkkuja ja leipomoiden luomuksia. Kaikkea hyvää oli niin paljon tarjolla, ettei millään voinut maistaa kaikkea mitä olisi halunnut. Annoskoot ovat kuitenkin mukavan pieniä niin ainakin voi yrittää.

Hyvällä aamiaisella alkaa hyvä päivä!
 
Yhteistyössä: Radisson Blu Oulu