Syksyn muotia Vimassa

kategoria Ostokset, Yleinen | 0

Vima kutsui bloggaajia tutustumaan syksyn ja talven muotiin pienen brunssin äärellä. Mukana oli 18 muoti- ja lifestylebloggaajaa. Katso kuvat muotinäytöksestä ja ammattilaisen vinkit trendeihin!

Muotibrunssi

Vima kutsui bloggaajia tutustumaan syksyn ja talven trendeihin ja Robert's Coffee tarjoili pieniä brunssiherkkuja. Tapahtumaan osallistui muitakin oululaisia yrityksiä ja ohjelmassa oli monenlaista.

Kuulimme Viman mielenkiintoisesta tarinasta joka alkaa jo 50-luvun alusta. Arvaatko mistä nimi Vima tulee? Saimme tietää että se tulee perustajien nimistä Vilho ja Markus. Historia kertoo tarinaa aidosta ja oululaisesta perheyrityksestä, jonka arvoihin kuuluvat laatu, asiantuntemus ja hyvä palvelu.

Monia kiinnosti myös mitä Vimalle tapahtuu, nyt kun Stockmann on lähdössä naapurista. Eipä hätää, Vima pysyy paikoillaan! Myymälää onkin hiljattain uudistettu. Jotain näet kuvistakin, mutta kannattaa käydä kurkkimassa paikan päällä. Uutta on naapurinkin tulossa, mutta tietoa tulijoista ei ole vielä julkistettu.

Syksyn trendeinä ajattomuus ja helppous

Trendeistä meille kertoi Minna, yksi Viman pukeutumisneuvojista. Kaikki Viman vakkarimyyjät ovat koulutettuja pukeutumisneuvojia, joten taitavia ammattilaisia talosta löytyy. Kannattaa käydä nykäisemässä hihasta tai varata ihan aika neuvontaan (pukeutumispalvelu@vima.fi).

Trendejä havainnollistettiin kivasti pienellä muotinäytösellä, jossa olivat malleina Jenni Katarina -blogin Jenni, Suortuva -blogin Nanni ja My Life -blogin Jaana. Trendeissä on nyt vahvana teemana ajattomuus ja helppous. Peruspilareina toimivat laadukkaat ja laskeutuvat materiaaalit. Yksinkertaiseen ja klassiseen linjaan haetaan myös jotain pientä twistiä. Väripaletissa vaihtelivat neutraalit ja syksyisen mausteiset värit. Erilaisilla tekstuureilla leikitellään ja niitä yhdistellään keskenään. Esimerkiksi harmaasta kokonaisuudestakin voi saada mielenkiintoisen, kun yhdistellään eri sävyjä ja pintoja. Näimme paljon ylisuuria ja jopa hieman androgyynejä linjoja ja ihania paksuja ja pehmoisia materiaaleja.

Tapahtuman yhteistyökumppanit:

 
Lue lisää blogeista

THIS STORYLINE Syksyn muotia Oulussa

SISULLA JA SYDÄMELLÄ Sunnuntaibrunssilla Vimassa

BELLE SEMAINE Minibrunssi Vimassa

VALKOISEN KARTANON ELÄMÄÄ Brunssia ja syksyn vaatetrendejä

JENNI KATARINA Bloggaajatapahtuma Vimassa

AT HOME Syksyn ja talven muotia Vimassa

DREAM OF LIFE Bloggaajien Minibrunssi Vimassa

SUORTUVA Syksyn muoti - Viman blogitapahtuma

MY LIFE Sunnuntain minibrunssilla

LALA'S Skumppaa ja syysinspiraatiota

LA DOLCE VITA Syksyn muotia bloggaajatapahtumassa