Vadelmatarha – Valloittava kirppiskauppa
» » Vadelmatarha – Valloittava kirppiskauppa

Vadelmatarha – Valloittava kirppiskauppa

kategoria Ostokset, Yleinen | 0

Kirppis ku kirppis - minä olen siellä. Mutta Oulun Vadelmatarha on ihanteellinen laiskemmallekin kirppistelijälle! Ylimääräisestä tavarasta pääsee eroon helposti ja helppoa on shoppailukin siistissä ja avarassa myymälässä.

Vadelmatarhaan on aina mukava tulla, eikä vähiten siksi, että lapsikin viihtyy siellä. Lapsi viihtyy leikkipaikalla sen aikaa kun itse kiertelee löytöjen perässä. Vaatteet on lajiteltu siististi koon mukaan. Lisäksi kengät, ulkovaatteet, juhlavaatteet, lelut ja tarvikkeet ovat omilla osastoillaan. Oma paikkansa löytyy myös mm. rooliasuille, kestovaipoille ja äitiysvaatteille. Kokoja löytyy isommillekin lapsille 122-170 cm.

Taukotuvassa voi juoda kahvit ja ostaa pientä purtavaa, omia eväitäkin saa nauttia. Lähi- & luomupuodista löytyy herkkuja, ekotuotteita, lastentarvikkeita, koruja ja muita aarteita. Tarhalta löytyy myös lastenhoitohuone ja vessa.

Myyntitapavaihtoehtoja on useita. Jos myynnissä haluaa päästä mahdollisimman helpolla voi valita täyspalvelun, jossa ei muuta tarvitse kuin viedä tavarat tarhalle. Sesonkipalvelu on melkein yhtä helppo, mutta tuotteet hinnoitellan itse. Valitsin testiin myyntitapavaihtoehdoista itsepalvelupöydän, koska halusin parhaan mahdollisen tuoton tavaroista. Myyntipaikalle sopi yllättävän paljon tavaraa, kun kirjat, lelut, kengät ja ulkovaatteet sai viedä omille osastoillensa. Kauppa kävi mukavasti, eikä ollut montaa vaatetta jäljellä viikon jälkeen, loput sai jättää vielä sesonkipalveluun. Mitään ei tarvitse kantaa enää kotiin, vaan jäljelle jäävät voi antaa halutessaan hyväntekeväisyyteen.

Vadelmatarhan löydät Oulun Limingantullista, osoitteesta Kempeleentie 7B.

Käy ihmeessä tutustumassa tähän valloittavaan kirppiskaupaan, jos et sitä vielä ole tehnyt! Tai jos olet jo käynyt, niin mitäs tykkäsit?

Yhteistyössä: Oulun Vadelmatarha