Vadelmatarha – Kirppistelyä ja luomupuuroa

kategoria Kahvilat, Ostokset | 15

Kaupallinen yhteistyö

Lastentarvikkeiden kirppiskauppa ja iloinen kohtaamispaikka

Oulun Vadelmatarha on tullut tutuksi helposta kirppistelystä. Täällä on kuitenkin paljon muutakin tarjottavana! Vuodenvaihde toi tullessaan myös uudistuksia. Aamu aloitetaan nyt runsaalla Puurobaarilla ja kahvion vitriinistä löytyy herkkuja koko päivän. Tuttuun tapaan tavarat ovat järjestyksessä ja puodista löytää monenlaista. Ompelimo Narulla korjaa ja toteuttaa vaikka mitä. Tarhalle on helppo tehdä pikainen täsmäisku tai viettää enemmänkin aikaa. Jätä loppuun terveisesi Vadelmatarhaan ja ehkä pääset testaamaan Puurobaarin ystäväsi kanssa!

Puurobaari ja Kahvila

Päivän voi aloittaa terveellisellä herkkuhetkellä Puurobaarissa. Se avautuu arkiaamuisin jo klo 8.30. Kulholliseen luomupuuroa voi valita lisukkeeksi vaikkapa jugurttia, raejuustoa, marjoja, hedelmiä, hunajaa, gojimarjoja, sokeria, kanelia, kuivahedelmiä, pähkinöitä, siemeniä... Jälkkäriksi kahvit. Aikaiselle lounastelijallekin puurobaari sopii, sillä tarjoilu loppuu vasta klo 11. 

Vuodenvaihteessa Kirstin ja Susannan rinnalle tarhureiden joukkoon liittyi Hanna. Ravintola-alalla työskennelleenä hän onkin kahvilan uusien herkkujen takana. Kahviosta saa herkullisia juustokakkuja, täytettyjä leipiä ja lapsille sopivia välipaloja.

Lähi & Luomu -puoti

Lähi & Luomu -puodista löytyy laadukkaita ja suosittuja lastenhoitotarvikkeita ruokailuun ja lapsen ergonomiseen kantamiseen, luomuherkkuja, ekotuotteita, koruja ja muita aarteita. Hyllyyn on valikoitu luonnonkosmetiikan parhaita tärppejä muun muassa suomalaiselta Flowlta ja ikisuosikki Weledalta. Hannan haaveissa olisi lisätä valikoimiin myös luonnonkosmetiikan meikkejä.

Rento olotila ja hengailupaikka

Kirppiksen leikkipaikkasta tykkää lapset ja vanhemmat. Lapsi viihtyy leikkipaikalla sen aikaa kun itse kiertelee löytöjen perässä. Leikkipaikan yhteydessä on kaikille avoin kerhotila, johon voi sopia vaikkapa vauvatapaamisia päiväsaikaan. Iltaisin tila on vuokrattavissa edullisesti esimerkiksi synttäreitä varten tai lapsiperheyhdistysten käyttöön, ja kerran viikossa tarhalla kokoontuu kaikille avoin käsityökahvila. Viikoittain järjestetään kivaa pientä touhuilua perheen pienimmille mutta myös koko perheelle suunnattuja iloisia tapahtumia erilaisin teemoin.

Vadelmatarhalla lapset saavat näkyä ja kuulua! Tuotteisiin saa koskea, hengareita roudata hyllystä toiseen ja myytäviäkin leluja saa tutkia – leikittäväksihän lelut on tehty. Imettää voi niin kahviossa, leikkipaikalla kuin rauhallisessa imetyssopessakin.

Lastentarvikekirppis

Lapsiperheissä tarvitaan aina jotain uutta tai ylimääräisistä tavaroista pitäisi päästä eroon. Vadelmatarhassa on molemmat pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi.

Shoppailijoille vaatteet on lajiteltu koon mukaan. Lisäksi kengät, ulkovaatteet, kirjat, lelut ja tarvikkeet ovat omilla osastoillaan. Oma paikkansa löytyy myös rooliasuille, kestovaipoille ja äitiysvaatteille. Kokoja löytyy isommillekin lapsille 122-170 cm.

Myyntitapavaihtoehtoja on useita. Jos myynnissä haluaa päästä mahdollisimman helpolla voi valita täyspalvelun, jossa ei muuta tarvitse kuin viedä tavarat tarhalle. Sesonkipalvelu on melkein yhtä helppo mutta tuotteet hinnoitellaan itse. Itsepalvelu toimii perinteisen kirppiksen tapaan ja saat pitää omaa myyntipaikkaa viikkomaksulla.

Ompelimo Narulla

Satu korjaa kaikki vaatteet ja kodintekstiilit aina vetoketjun vaihdoista, punttien ja verhojen lyhennyksiin. On mahdollista toteuttaa myös uudet ja uniikit mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista sisustuslahjoihin.

Oletko jo tutustunut tähän valloittavaan kirppiskauppaan? Mitä tykkäsit? Mikä Vadelmatarhalla ilahduttaa sinua?
Jätä terveisesi tarhureille kommenttikenttään! Vadelmatarha tarjoaa jollekin 28.3. mennessä kommentoineelle Puurobaarin. Ystävänkin saa ottaa mukaan <3
Vadelmatarha Oulu
Limingantulli, Kempeleentie 7B
Avoinna ma-pe 8.30-18.00, la 10-16

 

15 Responses

 1. Marja
  |

  Puurot pitäs kyllä tulla testaan, muksujen kera!

 2. Kaisa
  |

  Ihana, rento, monipuolinen Vadelmatarha! ❤

 3. Tanja
  |

  Vadelmatarha on oikea aarreaitta! Tästä tykkää niin äiti kuin lapset. Puurobaari on vielä testaamatta ?

 4. Johanna
  |

  Vadelmatarha on kyllä loistava paikka, aina yhtä suuri ilo tulla! <3

 5. Jenni
  |

  Uudistui kyllä edukseen ?
  Oulun paras kirppis ❤

 6. Terhi J.
  |

  Kiva kirppis, hyvä kun tuotteet järjestyksessä tuoteryhmittäin – löytää yleensä nopeasti tarvitsevaa.

 7. Kaija
  |

  Mukava paikka käydä lastenkin kans 🙂

 8. Marjaana
  |

  Vadelmatarhalla on ilo käydä? aina saa hymyn, ja löytää jotain. Puurobaari vielä testaamatta

 9. Riikka
  |

  Vadelmatarhalla järjestys on tosi hyvä, ja leikkipaikka hirmu kiva jossa voi saada uusiakin tuttuja 🙂

 10. Hanna P
  |

  Huippu kirppis kun voi tulla helposti lasten kanssa kun ei tarvitse.kokoajan pitää hihasta kiinni !? puuronaari ois kiva päästä testaamaan.

 11. Sini-Meri
  |

  Vadelmatarhan luomupuoti ja kahvila on kyllä ihana. Ja puurobaarikin oli herkullinen! Mahtava paikka kaikin puolin.

 12. Jenny
  |

  Puurobaari kuulostaa herkullisesta! Ehdottomasti pitäs tulla testaan ja tutkaileen samalla kirppisvalikoima. ?

 13. Sannamarianna
  |

  Olen tutustunut, vuosi sitten ostin sieltä tuplarattaat. Kiva paikka ja hyvä konsepti, myös puurobaari kuulostaa ihanalta. 🙂

 14. H
  |

  Vadelmatarhalla olen käynyt muutaman kerran ostoksilla nyt kun esikoista odottelen. Puurobaaria en ole reissuillani hoksannut, ehkäpä olen käynyt sen verran myöhään 🙂 Olisi ihana kokeilla puurobaaria, kotonakin olen puuron suurkuluttaja! Lisukkeet näyttävät ihanilta 🙂 Kiva idea tällainen!

 15. MP
  |

  Pikaisesti vain käynyt, mutta voisi tulla tutustumaan paremmin ?