Kukkakauppa Kanerva – Kukkasidontaa ja juhlaideoita

kategoria Ostokset, Palvelut | 0

Kaupallinen yhteistyö

Kanervan kaunis myymälä hurmaa kukkien ja sisustuksen ystävän! Korkea tila on pullollaan mitä upeampia kukkia ja muuta nähtävää. Tämän kukkakaupan laatuun ja taitavaan sidontaan oululaiset ovat luottaneet jo seitsemän vuosikymmentä. Kanerva tuo ulottuvillemme myös kaikki uusimmat kukkatrendit ja ajankohtaiset ihanuudet. Yläkerrasta löytyy showroom jossa on esillä sisustustavaraa ja kattauksia. Osallistuimme bloggaajaporukan mukana myös inspiroivaan kukkapaja workshoppiin!

Kukkakauppa Kanerva yllätti kyllä täysin. Oikeastaan ei voi puhua pelkästään kukkakaupasta, sillä kauniin myymälän tiloista löytyy paljon muutakin, kuten juhlatarvikkeita ja -somisteita, juhliin liittyviä palveluja ja lahjoja.

- At Home

 

Kukkapaja Workshop

Kukat asettuvat näppärästi paikoilleen ammattilaisen käsissä ja lopputuloksena maljakossa on upea kimppu. Workshopissa pääsimme kokeilemaan kuinka se kukkien sitominen ja kimppujen rakennus vasta-alkajilta luonnistuu. No ei ihan niin helposti, mutta ohjeiden ja pienen hikoilun jälkeen tuotoksia rupeaa valmistumaan. Oli hauskaa miten eri näköisiä kimppuja saimme aikaan samanlaisista materiaaleista. Nyt vaan harjoitusta ja saamamme ammattiniksit käyttöön niin tässä on monta oman elämänsä floristia! Kukkapajoja järjestetään tilauksesta ryhmille, joten ota yhteyttä Kanervaan jos haluat workshopin vaikka työporukalle tai polttareihin. 

Yllättävän haastavaa oli saada kukat asettumaan mieleiseensä ja vielä silmääkin miellyttävään järjestykseen. Lopputulos oli varsin rönsyilevä. Siis aivan tekijänsä näköinen. Mutta melkein äidillistä ylpeyttä kimppua kohtaan silti tunsin!

- LAla's

Showroom

Yläkerran näyttelytilasta löytyy ideoita juhliin ja sisustukseen. Juhlatunnelmia voi viritellä valmiiden kattausten äärellä. Monet tuotteista ovat oululaisten yritysten valikoimista. Edustettuna ovat muun muassa Somiana juhlatarvikkeillaan, Vera-Vera ekologisila pellavatuotteillaan ja Maja Shop sisustustavaroilla.

Tähän pöytäkattaukseen ihastuin täysin. Kukkakimppu on huikea, mutta niin on myös kattaukset. Aina ei ole mahdollista käyttää normiastioita. Siksi on ihanaa, kun nykyään kertsiastioitakin saa niin hyvännäköisiä.

- Kootut Murut

Kukkakauppa Kanerva 

Hallituskatu 22, Oulu
Avoinna Ma - Pe klo 9 - 17, La - Su klo 9 - 16
 
Tapahtumassa mukana myös
Somiana - juhlakauppa ja juhlapalvelu
Studio PSV - valokuvaamo
Juhlanekka/ Konst O. Deli - catering ja pitopalvelu
Vera-Vera - ekologisia sisustustuotteita
 
Teksti ja kuvat: Kaija Väisänen

Lue lisää blogeista:

Suortuva - Ammattitaitoa tulevan kesän juhliin

Madam B.C. - Kukkapaja Workshop

Kootut murut - Vinkkejä (stressittömiin) juhliin

At Home - Kukkakauppa Kanerva Workshop

Tämä matka - Urani floristina

LAla's - Kukkia & juhlatunnelmaa Kukkakauppa Kanervassa

Sisulla ja sydämellä - Kukkasia

Belle Semaine - Kukkailoittelua Kanervassa

Mrs 60 Something - Kukkasidonnan alkeita