Virtaa syksyyn ja energiaa arkeen – SYKE-messut 22.9.

kategoria Menot | 0

MAINOS

Onko tavoitteenasi olla huippuvireessä ja startata tuleva talvikausi energisenä?

SYKE – Energiaa arkeen! on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtuma, joka yhdistää Oulun seudun yrittäjänaisten perinteiset Tykkää ja Tuhulaa -messut sekä toiminnallisen hyvinvointipäivän täynnä ohjattuja liikuntatunteja, huippuluentoja sekä mahtavia tuotetarjouksia.

”Näin nelikymppisenä naisena itsekin horjahtelee jaksamisen, terveyden, työn ja levon tasapainon ja esim. stressinhallinnan ”kaltevassa maastossa” ja juuri siitä syystä haluamme luoda Oulun seudulle uuden tapahtuman, jossa näihin, ja moniin muihin erityisesti naisia kiinnostaviin asioihin ja ilmiöihin kiinnitetään huomiota. Tärkeää meille on myös se, että perinteisen pelkästään messutyyppisen tapahtuman lisäksi mukana on toiminnallisuus eli aktivoimme kävijöitä liikkumaan ohjatuilla liikuntatunneilla; lisämausteena päivässä vielä myös huippuluennot”, kertoo järjestäjän ominaisuudessa Tapahtumatuotanto Voltin Niina Seppänen.

 

SYKE-tapahtumapäivän luennot; tule ja opi uutta!

Tunti omaa aikaa saattaa olla se ratkaiseva juttu, jota elämässäsi juuri nyt tarvitset!

Pitkään jatkunut stressi uuvuttaa ja sairastuttaa. Oletko koskaan ajatellut, mitä kaikkea ihanaa elämääsi voisikaan tulla niin ihmissuhteiden, fyysisen ja mielenterveyden ja työn ja vapaa-ajan suhteen, kun stressi vähenee. Saat sopivasti faktaa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiisi. Insiproivien esimerkkien ja elävän elämän tarinoiden lisäksi opit kolme tehokasta työkalua oman stressisi vähentämiseen.

Näistä asioista luennoi Miia Huitti - stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Omakohtainen kokemus kuormittavasta elämästä pakotti Miian etsimään ratkaisuja parempaan elämään ja hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saaneet stressitasonsa pysyvästi alas.

Päivän toinen puhuja on oululainen Jenni Ahopelto, joka on työskennellyt pitkään nukkumisergonomian parissa ja auttanut tuhansia suomalaisia nukkumaan paremmin. Jenni on työfysioterapeutti ja hänen tavoitteenaan on auttaa suomalaisia ymmärtämään oikeanlaisen nukkumisergonomian merkitys unenlaadun parantajana.

Tapahtumapäivän päättää hyvinvointikouluttajan, puhujan ja joogaohjaajan Karita Aaltosen koskettava luento, jolla opimme käyttämään sisäistä voimaamme, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja unelmiemme eteen ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuu onnellisuudesta ja terveydestä. Muutos tapahtuu oman pään sisällä. Luennon pohjalla on oma vahva tarina paranemisesta. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä! Luennolla saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima kohti omannäköistä elämää.

Kuulemme rohkean, koskettavan ja elämäntäyteisen tarinan syövästä ja paranemisesta. Miten tehdä rohkeita päätöksiä uskoen intuitioon? Miten on mahdollista yhdistää lääketieteen hoidot, täydentävät hoidot ja ruokavalion ja uskaltaa tehdä mahdottomasta mahdollista? Miten diagnoosi, joka antoi muutamasta kuukaudesta yhteen vuoteen elinaikaa, muuttuikin omien arvojen mukaiseen tasapainoiseen elämään, unelmien toteutumiseen ja oman elämäntehtävän löytämiseen?

Tutustu tapahtumapäivän ohjelmaan verkossa

http://www.tapahtumatuotantovoltti.fi/syke/ohjelma/

ja tule mukaan Sykkeeseen!

 

Arvonta Facebookissa

KULUMILLA-Facebookissa on parhaillaan käynnissä arvonta jossa voit voittaa lipun SYKE-messuille. Käy osallistumassa!